Norssin lyhyt esittely

Rauman normaalikoulu on Turun yliopiston alainen yhtenäiskoulu, jossa opetetaan perusasteen vuosiluokkien 1-9 oppilaita. Koulu toimii  Raumalla opettajiksi opiskelevien harjoittelukouluna.

Rauman normaalikoulu sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkalla paikallisten asukkaiden nimittämällä Myllymäellä. Turun yliopiston virallinen nimitys alueelle on Rauman kampus.

Näiden sivujen kuvamaailmassa on sekä uutta että vanhaa, koska "Nykyisyys kohtaa historian". Rauman normaalikoulu on toiminut opettajaksi opiskelevien harjoittelukouluna 122 vuotta.

"Tulevaisuuden koulu kehittyy Rauman norssissa"  on teema, jota käytettiin mutaman vuoden takaisessa koulun kehittämishankkeessa. Hanke ajoittui opetussuunnitelman uudistamisen aikaan, joten yhteys uudistettuun opetussuunnitelmaan 2016 oli kiinteä. Vaikka Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema hanke ei enää ole voimassa, voi sitä tarkastella alla olevan diasarjan avulla. Kehittämistyö jatkuu, koska tulevaisuuden odotukset muuttuvat.

       

Nettisivuilla voivat näkyä hankkeen osa-alueet, mutta koko toimintasuunnitelma löytyy kohdasta Projektit ja hankkeet: Toimintakulttuuri.

päivitetty 23.8.2020

 

Linkkejä 

Outlook webmail


Wilma


eNorssi

 

Linkkejä 

Outlook webmail


Wilma


eNorssi